Aj, min Hamster

Jag har funderat på hur kul det skulle vara om alla människor hade en liten hamster på vänster axel. Det skulle gå nervtrådar till hamstern så om någon slog hamstern skulle man kunna säga "Aj min Hamster" eller "Det där gjorde ont i min Hamster"
Hamstern skulle kunna viska i folks öron och på så sätt hjälpa till att fuska på prov. Förutsatt då att man utbildar hamstern. Om du är musikalisk är din hamster troligtvis det också och då kan ni sjunga duett.
Det skulle i och för sig bli problematiskt om din hamster blev kär i någon annans hamster, speciellt om hamstern satt på en person du inte alls tyckte om.
Nog om hamstrar...

Idag var jag Arg!... Egentligen skulle jag haft sovmorgon till 7:15 idag men jag skulle gå till hatobjekt nummer 1: Tandläkaren, och tvingades därför gå upp 5:30 och dessutom vänta 50 minuter i norrköpings bussväntsal.
Jag hade inga hål iallafall och jag passade på att sno med mig en liten tandborste, som hämnd typ.
Dagen var ganska slapp, samhäll/biologi som första lektion... Vi ska göra något projekt om Uganda och regnskog och sådant. Kul och intressant. Sedan hade vi engelska och musik.

Har inte så mycket mer att berätta, ska till tandläkaren i morgon igen för att sätta dit hatobjekt nummer 2: Tandställningen, som lossnat för 711 gången i rad.
På grund av det missar jag en teaterföreställning vi ska se med skolan.

blabläusch.
Huj


Teori om universum...och lite annat.

Hejhopp Blogg!
Nu har Bror Tomas åkt till Bangladesh, han borde vara framme om c.a en halvtimme.
Det är rätt läskigt och jag är sjukt avundssjuk. 30 grader och strålande sol,  här hemma regnar det och min fönsterruta har immat igen. Han ska vara borta 18 dagar!!!! O_O
Syster Soni och syster Nadj sover över hos kompis och pojkvän, så det var bara Syster Tov och jag hemma igårkväll och idag.
Vi hade lite mysigt, Tov hade gjort en mycket trevlig paj, vi tände ljus och sen kollade vi på ett program om Stephen Hawkins... min typ största idol. heh.
Sedan kom vi på en teori om universum...
Universum är ett oändligt antal andetag, just nu befinner vi oss i en utandning. Innan utandningen är universum väldigt lite, sen sker Big Bang och allt utvidgas. Efter ett tag (massa miljarder år) andas universum in igen och allt blir sådär litet som det var först. Så pågår det och kommer alltid pågå... anledningen till att vi tycker att universum är 13,7 miljarder år gammalt är för att vi bara kan räkna från den utandning vi känner till. Kanske har det funnits många big bang före.
Visst låter det hela underbart logiskt!

Efter filosoferandet gick jag och lade mig. Precis innan jag somnade kom vår outhärdligt jobbiga, älskvärda katt in och krävde sin rätt till min säng. Jag gömde mig under täcket och tänkte att hon kanske skulle ge upp och gå därifrån, men icke. Hon började krafsa hysteriskt tills jag blev galen och knuffade ner henne från sängen. Hon blev fruktansvärt kränkt och ylade argt och sorgset. Så jag var tvungen att krama henne och låta henne sova hos mig. Det är bara det att jag inte kan sova när hon är hos mig, för att hon tar all plats och byter ställning var tredje minut. Sedan lägger hon sig på min hals så att jag nästan kvävs.
Med andra ord har jag inte sovit mycket inatt och är väldigt trött.

Jag måste bara passa på att påpeka att nu har jag faktiskt uppdaterat min blogg med relativt jämna mellanrum.
Ingen kan klaga.
Och snart ska jag baka tårta till min kära Oma.
Vi ses.
Huj.

Jag är så värdelös på att komma på rubriker.

Haha, idag hittade jag en hysteriskt rolig blogg som heter "Tänk om..."

http://tankom.blogg.se
som iallafall Jag skrattade länge, och sinnessjukt åt.
Idag har jag också kommit till insikt om att min hjärna är ganska ostrukturerad och konstig och att mina kompisar inte alls gör lika konstiga saker som jag lyckas göra när jag är trött.
Jag trodde att alla människor som går upp tidigt på morgonen lägger in kaffekoppen och mobilen i kylskåpet och mp3:n i micron. Men det är tydligen bara jag.
Hursomhelst har dagen varit uthärdlig, Oscar kom tillbaka till skolan efter att ha haft blodförgiftning, halsfluss, urinvägsinfektion och allt möjligt skit. Håll dig frisk nu!  ._x
Och så har vi haft 2, 3 timmar musik + en ganska trevlig, och inte allt för jobbig, engelskalektion.

Jag kom att tänka på att världen är kall och äcklig just nu, iallafall där jag bor, och vägen till matsalen är geggig och hal.
När jag blir rik ska jag flytta till en lyxvilla någonstans i södra frankrike på vintrarna. Där ska jag gå på en fin strand och plocka persikor direkt från träden.

Igår var jag faktiskt ganska duktig och ställde mig i bostadskö för studentboende. Tyvärr fanns det inte många ställen där man kunde registrera sig, man var tvungen att vara 18. Diskriminerande mot de som började skolan tidigare.
Men jag kunde stå i Linköping och Lund.
Apropå 18... Det är många saker jag vill göra då. Tatuera en G-klav i nacken, Ta körkort, beställa en Irish Coffee på krogen bland annat. Fast ärligt talat skrämmer det mig...18, då måste man vara mogen och ansvarstagade. Tur att jag har 17 kvar att fylla.


Nejmen hej, det var ett tag sen

NejmenHej Blogg, det var länge sedan.
Förlåt för att jag totalt ignorerat och tillslut glömt bort dig. Men nu sitter jag här igen.
Tyvärr har jag inga ord, jag kommer inte ihåg vart jag la dem.
Men jag vet att de finns någonstans, inbakade i min deg till hjärna.
Anywayhursomhelstapropånågonting...Det är snö ute och ganska fint fast helt vidrigt kallt. Himlen är ljusare än den var igår vid den här tiden, så jag är ganska glad.
Igår förresten, var jag på bio med syster Tov och syster Nadj. Vi såg Twilight, den var jättemyspysromantisk och riktigt bra. Vi kom hem rätt sent och jag somnade konstigt nog direkt när jag gick och lade mig. Sedan drömde jag gosiga drömmar om heta vampyrer...heh.
Nu är det 2009 och det känns mycket underligt, fast jag har avgett ett nyårslöfte om att det här ska bli ett bättre år.
På onsdag börjar skolan igen... vet inte vad jag tycker om det riktigt, fast det blir nog bra. Vi ska ha en period med massa musik så förhoppningsvis blir det uthärdligt. Kul ska det bli att träffa allt mysigt folk igen iallafall. (uj vilken skum mening det blev)
Det här får bli ett kort inlägg för nu ska jag kolla på Cats med syster Tov.
Hejdå..och...
I´ll be back.
Mohahahhawwwäää.

RSS 2.0