Öhhhw.

Hej Blogg!
Idag var en tråkig dag eftersom Sandrapandra var sjuk och det fanns ingen som kunde underhålla mig på jobbiga lektioner. Dessutom startade D-kursen i matte idag, vi repeterade tan, sin och cos. Trigonometri är inte rikitgt min grej så antagligen kommer jag misslyckas totalt...fast jag har lovat mig själv att tänka positivt.

Nyss blev jag attackerad av en galen kommunist på ett forum. Han försökte övertyga mig om att kommunismen var det enda rätta och skulle lösa alla samhällets problem. Jag svarade att jag inte tänkte sälja mig själv till en politiskt ideologi. Kommunisten blev då sur och kallade mig för diverse otrevligheter.
Apropå politik... Jag drömde att Fredrik Reinfeldt var hemlig kommunist och hade paktat med Lars Ohly... De planerade att ta över världen så det var en ganska obehaglig dröm.

Idag hade vi idrott, vi spelade fotboll och det var ganska roligt förutom att vår gympahall är typ 3*2 m.
Annars har det inte hänt mycket intressant idag och jag känner mig socialt retarderad.

Förressten... Är det någon som vet vart man kan köpa självkänsla, engagemang eller en helt ny personlighet? Jag har tröttnat på min.
Kontakta mig helst via tankeöverföring.

Godnatt.


Sportlov

Om ni lyssnar riktigt noga kan ni kanske höra mig sucka av lättnad och tillfredställelse. Det är nämligen så att det är Sportlov, och jag ska ägna mig åt att göra absolut ingenting.
Idag bytheway, var jag på gosiga Alvas dop. Syster Soni, Syster Tov och Jag sjöng "himlen är oskyldigt blå" i stämmor. Det lät ganska bra förutom att vi råkade garva i mitten för att noterna flög iväg.
Dopet var rätt mysigt, man fick träffa "släktingar" man inte visste fanns och tvingades vara social.

I Torsdags kollade vi på PA-redovisningar, det var relativt underhållande och väldigt inspirerande. Jag har bestämt mig för att spela in en skiva. Vecka 11 eller något tror jag att vi ska börja med projektarbetena men jag har redan börjat skriva lite på låtar. Det ska bli askul! ... hoppas jag.

Nej nu...
ska jag gå och lägga mig.
God natt.

RSS 2.0